HEALING

Healingen kan anvendes til fysiske, følelses-mæssige og mentale problematikker, eller også bare til at komme helt ned i gear.


En behandling foregår på den måde, at du lægger dig påklædt på en briks og evt. dækkes af et tæppe. Det kan være helt rart at blive puttet. Herefter placerer jeg mine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, først på hovedet og forsiden derefter på bagsiden af kroppen. 


Der er ingen rigtig måde at opleve en behandling på. Oplevelsen er meget individuel og aldrig den samme fra gang til gang. Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren når hænderne hviler på kroppen. For nogle kan en healing fremkalde billeder og fornemmelser, lidt som at drømme. 

Det vigtigste er, at du føler dig tryg og godt tilpas, da det i høj grad er formålet, at du oplever den støtte, nænsomhed og omsorg et andet menneske kan give dig via sine hænder, uden at du behøver at forklarer alt muligt.


Varighed: ca. 1 time.

Pris kr. 300,-


Afbestilling skal ske senest 8 timer før. Sker dette ikke vil det halve af beløbet opkræves og ved udeblivelse opkræves fuld pris. Dette skyldes at din tid ikke kan bruges af en anden.