TANKEFELTTERAPI

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel frihedsteknik (EFT) er en helhedsorienteret og holistisk terapiform, der anvendes til, at behandle forskellige former for psykisk og fysisk ubehag i kroppen. 

Tankefeltterapi, der er en moderat eksponeringsterapi, kombinerer vestens samtaleterapi med østens viden om kroppens meridianbaner (energibaner), som også anvendes i akupunktur, kinesiologi, akupressur og Zoneterapi. I stedet for nåle, som anvendes i akupunktur, stimuleres meridianbanerne i tankefeltterapien med en let banken på forskellige akupressur punkter.

Det der adskiller tankefeltterapien fra de øvrige metoder er, at der i denne terapiform holdes fokus på det ubehag du mærker i relation til det du skal behandles for.

I tankefeltterapi kombineres meridianarbejdet (en let banken eller tapping på udvalgte traume punkter), med de indre billeder og tanker, der opstår hos dig i relation til det du skal behandles for.

Gennem samtale med mig og dit fokus på det ubehag du mærker, får du adgang til tænke- og følehjernen. Ved samtidig at stimulere dine meridianer med en let banken og tapping på forskellige punkter i ansigtet og på kroppen, får du også kropshjernen med. Hermed opnås en holistisk behandling, hvor de tre største intelligenser vi har i vores system er inddraget i behandlingen.

Når disse tre intellegenser; tænkehjerne, følehjernen og kropshjernen er i harmoni, opnår du en tilstand af mentalt ro, en følelse af fredfyldthed og en fysisk lethed i kroppen.


Jeg kan hjælpe med at forløse angst, traumer, fobier, stress, afhængighed, vrede/jalousi, depression og meget andet.


Varighed: ca. 1 ½ time.

Pris kr. 600,-

Ved køb af klippekort på 5 gange kr. 2.500,-.


Studerende og pensionister: 500,-

Ved køb af klippekort á 5 gange kr. 2.000,-


Afbestilling skal ske senest 8 timer før. Sker dette ikke vil det halve af beløbet opkræves og ved udeblivelse opkræves fuld pris. Dette skyldes at din tid ikke kan bruges af en anden.