Tegneterapi for børn


Tegneterapi er super simpel. man skal lige lære at gøre få ting i en bestemt rækkefølge- og så kan du hjælpe alle med følelsesmæssige problemer videre.

I tegneterapi anvendes også EFT=Emotionel Friheds Teknik, mens tegningerne beskrives helt konkret.

Hvad bruges tapping-punkterne til? Tapping-punkterne er punkter som forbinder sig med meridian-baner. I mange, mange år har kineserne arbejdet med energibaner/meridianbaner i kroppen. Disse energibaner tappes for at behandle for blokeringer. Energibanerne behandles i akupunktur, i zoneterapi og i tegneterapien Picture Tapping Technique. Blokeringer i meridianbaner forhindrer energien i kroppen i at flyde frit.

Når energibanerne tappes, mens tegningen beskrives konkret, slipper kroppens hukommelse de oplevelser, mønstre og overbevisninger, som giver en bestemt følelse og adfærd i en given sammenhæng. Det kan fx være, at man har tegnet følelsen man får, når man fx er bange for at cykle i trafikken, fordi man er bange for at blive kørt over. Når punkterne tappes samtidigt med at underbevidsthedens metaforer og billedlige symboler beskrives, går man forbi den tænkende hjerne, som passer sådan på, at vi ikke møder det, som vi er bange for igen. Vi kan nu se på det egentlige problem, som sidder i cellehukommelsen, og kroppen kan så at sige ryste oplevelsen af sig og starte på en frisk.

I tegneterapien PTT hjælper vi sindet videre ved at klienten selv finder nye stier at træde i situationen, som er blevet bearbejdet i tegneterapien. Dette gøres efter selve tegneterapien med åbne spørgsmål.


Varighed: ca. 1 time.

Pris kr. 400,-HVEM ER JEG

 

Jeg hedder Anja og er 55 år. 
Jeg er mor til 2 dejlige drenge. Anders på 29 år og Jonas på 23 år. 

Jeg er en livsglad, positiv, empatisk, småtosset, autentisk grinebider, som har prøvet lidt af hvert i mit arbejdsliv. Men føler, at nu er jeg kommet "hjem". Det er det med at hjælpe mennesker, uanset hvor de er i livet, der giver mig mening og en kæmpe glæde.

Jeg har selv været det sted i livet, hvor jeg havde brug for hjælp. Så jeg ved det kan gøre ondt at "se" på tingene igen, men jeg ved også, at det føles dejligt og let at komme ud på den anden side. 

I det daglige arbejder jeg i en børnehave som pædagogmedhjælper.

 

UDDANNELSER I DET ALTERNATIVE

2005: Reikihealing v. Anders Veetman Kalsmose.

2008: Massage og trivselseterapeut v. Marianne Bak.

2009-2014: Forskellige danseuddannelser/kurser: Zumba, Discofitness, Groove osv. 

2018: Øreakupunktur v. Jette Holm.

2020: Tankefeltterapeut og Meta-Coach, v. Anette Bækkelund. 

2021: Traumehealing (regressionsterapi) v. Anette Bækkelund

2021: Hypnoterapi v. Anette BækkelundANBEFALINGER

Tankefeltterapi, healing og massage.

Anja er en meget empatisk, rolig og seriøs behandler, hvilket jeg sætter stor pris på.

Anjas rolige væsen, er medvirkende til, at man åbner sig op og føler sig tryg under samtalerne. Anja er god til at spørge ind og se sammenhæng i tingene, hvilket er med til at skabe reflektion og bevidsthed hos en.

Super god oplevelse og hun får mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Maria

Anja er en fantastisk behandler, som helt klart skal have min anbefaling med på vejen!

Hun er enormt nærværende og dygtig - og hendes behandlinger har gjort en stor forskel for mig!

 


Trine

Kæreste Anja

Jeg har været i et TFT-forløb ved dig hver uge i halvanden måned.

Jeg har været i gang med at tage motorcykelkørekort, og var i den forbindelse stødt på nogle blokeringer/nervøsitet/angst, som hindrede mig i at udføre nogle "opgaver", der krævedes, for at bestå køreprøven.

Jeg startede ud med at ligge højt på skalaen fra 0-10, men langsomt og sikkert fik du mig ned på 0-1. Du førte mig tilbage til min 2-års alder, hvor jeg havde erindring om at føle mig alene. Du førte mig tilbage til 4-års alderen, hvor jeg havde følelsen af at være blevet godt og grundigt svigtet, især pga min retfærdighedssans, men også pga min frygt for min Far.

Du førte mig tilbage til mine 15 år, hvor jeg mistede min Far ved en tragisk bilulykke, og hvor min mindre bror pådrog sig åbent kraniebrud. Dette havde jeg aldrig fået bearbejdet.

Vi var også inde over andre episoder i mit liv, men dette var nok det væsentligste. En bearbejdning af alle disse episoder har gjort, at jeg i dag, efter 2 år, endelig har erhvervet mit kørekort, hvor jeg bestod første prøve Vi har grint, "vi" har grædt, men jeg er blevet ført godt og sikkert igennem forløbet, og giver dig, Anja, mine varmeste og kærligste anbefalinger, du forstod virkelig at tage hånd om mig. Tak til, og for, digKærlig hilsen Janne